کاناوارو رسما سرمربی ازبکستان شد اتفاق عجیب در لیگ ۲ آسیا؛ سپاهان برای مهمانی هم به اصفهان می‌رود مدافع تیم ملی: دوست دارم با آرژانتین هم گروه شویم ترشتگن در راه جزیره مصدومیت دوباره رودری بازگشت استیون جرارد به عرصه مربیگری محرومیت ساپینتو تمام شد | مربی پرتغالی نیمکت استقلال را می‌بیند؟ وقت‌کشی، تاکتیک اخباری در چادرملو اسماعیلی‌فر جایگزین حردانی در تیم ملی شد خبر خوش سرمربی اروگوئه برای ستاره رئال مادرید یک رکورد جدید برای گواردیولا | پپ بالاتر از ونگر و فرگوسن! برگزاری جلسه هیئت مدیره استقلال بدون ساپینتو | سرمربی پرتغالی ماندگار شد؟ شروع کار فوتسالیست‌های دائم‌پناه از دانشگاه فردوسی خاطره‌سازی مارسکا در چلسی سخنگوی وزارت امور خارجه: نگران غرض‌‌ورزی‌های سیاسی آمریکا برای میزبانی از ورزشکاران ایران هستیم آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم استقلال در بازی با چادرملو آمار ناامیدکننده طارمی در شب شکست المپیاکوس سیاوش اکبرپور استقلال را محکوم کرد ۵ بازیکن استقلال از لیست تیم ملی خط خوردند! فلیک پس از شکست سنگین برابر سویا: این تلخ‌ترین شکستم نبود!
سرخط خبرها

درسی که گاریدو از برانکو باید بگیرد| قشقایی را به یاد بیاور!

  • کد خبر: ۳۰۱۳۱۰
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۰
درسی که گاریدو از برانکو باید بگیرد| قشقایی را به یاد بیاور!
سرمربی پرسپولیس باید از سرمربی سابق کروات تیمش درس بگیرد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، برانکو ایوانکوویچ در سال اولی که با پرسپولیس قهرمان لیگ شد در رقابت‌های جام حذفی وقتی تیمش با قرعه نسبتا راحتی برخورد کرد تصمیم گرفت به ملی پوشان خود استراحت داده و چند بازیکن ذخیره را به میدان بفرستد.

در آن مسابقه که در شیراز برگزار شد، پرسپولیس با تیم لیگ دویی قشقایی به نتیجه تساوی دست یافت و بازی به ضربات پنالتی کشیده شد. در ضربات پنالتی رادوشوویچ نتوانست هیچ یک از ضربات پنالتی حریف را مهار کند و سرخپوشان در نهایت از جام حذفی کنار رفتند. مسئله‌ای که باعث شد استقلالی‌ها تا چند سال تیم قشقایی را بر سر هواداران پرسپولیس بکوبند. این بار هم گاریدو موافقت کرده که تیمش را بدون ملی پوشان به مصاف مس سونگون بفرستد از این جهت که قصد دارد تیمش را زودتر به قطر بفرستد تا آماده بازی با الریان شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->